BESPLATNA DOSTAVA BIH

Dostava i plaćanje

Načini dostave:

Svi proizvodi kupljeni na Biostile Vita BIH ( https://bih.biostilevita.com) dostavljaju se kurirskom službom

·         1. Način rada

Po prijemu narudžbe biće vam poslata potvrda na e-mail.
Narudžba će biti obrađena istog dana ako je poslata prije 12:00 sati , odnosno sljedećeg radnog dana ako je poslana nakon 12:00 sati ili ako jedan od naručenih proizvoda nije na zalihama. Narudžbe primljene u subotu i/ili nedjelju bit će obrađene sljedećeg ponedjeljka.
Pošiljka je tada pripremljena i isporučena ekspresnom kuriru, vodećim među kompanijama u sektoru, sa širokom nacionalnom distributivnom mrežom. Od trenutka kada kurir preuzme pošiljku, rokovi dostave na državnoj teritoriji, osim u slučaju nepredviđenih okolnosti, kreću se od 19 do 48 radnih sati, osim za narudžbine sa odredištem na teško dostupna mesta kao što  planinska mesta ,  ekstremna prigradska naselja, za koje pošiljka može trajati i do 72 sata
*Ako ste odabrali bankovni transfer kao način plaćanja, vaša narudžba će biti obrađena tek nakon pregleda online kredita. Međutim, možete ubrzati proces izbjegavanja i slanja slanjem potvrde o bankovnom transferu na e-mail info@bih.biostilevita.com .

·         2. Troškovi

Za narudžbe ispod 100km , troškovi dostave će biti jednaki 8.50 km
Za narudžbe iznad 100km , troškovi dostave će biti BESPLATNI

Za dostavu u EU – pod glavnim menijem izaberite zastavicu !

Slovenija – si.biostilevita.com

Austrija / Njemack – de.biostilevita.com

Plaćanje:

1. Plaćanje Prilikom preuzimanja

Uživajte u jednostavnosti i sigurnosti uz našu opciju Plaćanje Prilikom Preuzimanja. Nema potrebe za unaprijednom uplatom – bez obzira na to što kupujete, plaćate tek kada vaša narudžbina stigne pred vas.

·         2. Plaćanje bankovnim transferom unaprijed

Ukoliko prilikom kupovine odaberete bankovni transfer unaprijed, bit će vam dostavljeni podaci koji se odnose na naš žiro račun.
Roba će biti isporučena tek nakon prijema uplate. Kako bismo ubrzali isporuku, pošaljite nam račun bankovnog transfera na e-mail adresu info@bih.biostilevita.com
Razlog za prijenos mora obavezno uključivati referentni broj narudžbe..

·         3. Plaćanje kreditnom karticom (ili prepaid karticom , kao što je Postepay ) putem PayPal

Online plaćanje kreditnom karticom odvija se preko sigurne veze opremljene vrlo efikasnim sistemom šifriranja.
Ova transakcija se odvija putem sigurnog platnog sistema PayPal. Svim podacima o vašoj kartici upravlja direktno PayPal, niko neće vidjeti vaše osjetljive informacije. PayPal automatski šifrira sve podatke putem 128-bitnog SSL (Secure Socket Layer) protokola, tj. najviši nivo sigurnosti dostupan za e-trgovinu.
Za plaćanje kreditnom karticom nije potrebno imati PayPal račun

·         3. Plaćanje putem PayPal- a

Ako odaberete ovaj način plaćanja, bit ćete preusmjereni na stranicu za prijavu na PayPal, gdje možete direktno pristupiti svom računu i potvrditi uplatu, a novac će biti prebačen sa vašeg PayPal računa na naš.
Kredit plaćanja je trenutan.